Lån penge billigt

Bemærk: Simbo, VIVUS, Nupp, Ferratum & LendOn har gratis & rentefri lån: Billige lån i dag, onsdag, 12/12/18

 
 

På grund af jer kom vi alligevel afsted på ferie. Banken ville ikke låne os penge, men hvad gør det, når det er endnu nemmere og hurtigere at optage et kviklån gennem jer!

Carsten og Maja

1 ½ minut var den tid, det tog mig at finde markedets billigste kviklån – Ja, det var ikke bare billigt, det var faktisk ganske gratis i hele 30 dage. TAK!

Lonni Larsen

Når der findes lånesider, som Billige-kviklån.dk, så er det ingen sag at sammenligne og finde de billigste kviklån på nettet.

Minna

Billige lån på 2 minutter

ALLE overflødige og tidskrævende elementer er skåret væk fra den online ansøgningsproces, og dermed kan du ansøge om et billigt lån på bare 2 minutter. Det er dog ikke bare ansøgningsprocessen, der er super hurtig - Svaret på ansøgningen kommer prompte, hvilket vil sige inden for 15-30 sekunder!

Lån hurtig udbetaling

Bliver du godkendt til det billige lån, hvilket næsten alle bliver, så vil du opleve super hurtig udbetaling. Og med billigt lån hurtig udbetaling menes der altså RIGTIG hurtig udbetaling! Vi er nede at snakke 1-30 minutter, før pengene står på din konto.

Er det så i banken åbningstid fra mandag til fredag? Nej, det er DØGNET rundt, også i weekenden og også på helligdage! Om du låner penge lørdag eftermiddag eller midt om natten, vil du stadig opleve at få den samme hurtige udbetaling af lånet.

Ansøg om billigt lån med NemID

Er du godt og grundig træt af den bureaukratiske og yderst langsommelige ansøgningsproces, som vi alle kender fra den fysiske bankverden; Så ansøg om billige lån med NemID på nettet.

Se alle de billige lån i ovenstående oversigt

Lån penge billigt nu
Lån penge billigt og hurtigt i dag

De af os, der kender til og har prøvet at skulle optage et banklån, ved, at fra du kontakter banken vedrørende et lån, og til du har været hele processen igennem og måske har fået lånet bevilget, der går let en uge eller to. Og det er ikke bare ventetiden, der er drønirriterende, det er i mindst lige så høj grad alle de dokumenter, du skal fremskaffe.

Banken kræver som udgangspunkt:

 • Udførligt budget
 • 3 seneste lønsedler
 • Årsopgørelse

Bare at lægge et budget kan give de fleste grå hår på hovedet, da det ikke bare er noget, du gør på 2 minutter.

Vil du slippe for besværet?

Ja, det vil de fleste vel, og heldigvis er der en nem og hurtig løsning på problemet, nemlig at låne penge billigt online med NemID.

Lån penge billigt online

Der er flere grunde til, at det kan lade sig gøre at låne penge billigt på nettet. Herunder har vi listet de mest indlysende, at du kan få billige lån online:

 • Online låneudbydere har ingen udgifter til fysiske filialer
 • Online låneudbydere har færre medarbejdere og dermed lavere omkostninger
 • Online låneudbydere ønsker nødvendigvis ikke at tjene så meget som bankerne

Dermed er der kun at sige, at lån penge billigt online i stedet for at de fysiske banker ikke får lov til at tjene penge på dig.

Lån med lav rente

Der er ingen tvivl om, at visse billige online lån kan have høje renter. Dog ser vi også flere og flere af disse lån med en ganske lav rente. Hvordan kan det så lade sig gøre? Det er ene og alene konkurrencen, der har bevirket, at flere af disse lån på nettet bliver tilbudt til lav rente, hvilket er ganske glædeligt for låntagerne. Hvem ønsker ikke billig kredit?

Billige lån uden renter

De billigste lån er ikke bare billige, de er rent faktisk gratis og dermed helt uden renter og gebyrer. Hvad er billigere end billig - Det er gratis kredit! Der kommer flere og flere gratis lån på markedet, som vi naturligvis sørger for at vise her på siden.

Sammenlign billige lån med ÅOP

De billige lån uden renter og gebyrer, er gratis i hele 30 dage for alle nye kunder. Det vil med andre ord sige, at du kan låne op til 15.000 kr. gratis og rentefrit i en måned - Det er da et billigt lån!

Lån billigt uden sikkerhed

Én ting er at låne penge billigt, end anden ting er at låne penge billigt uden sikkerhed. Lån billigt uden sikkerhed betyder kort og godt, at du ikke behøver at stille noget som helst i pant for lånet.

Du optager altså det billige lån på dit glatte ansigt, hvilket vil sige, at långiveren potentielt løber en ret stor risiko. Billige lån uden sikkerhed er bare endnu en af de mange fordele, der er ved at låne penge online.

Billige lån til studerende

De fleste af os kender til livet som studerende, hvilket blandt andet indebærer et lavt rådighedsbeløb. Til at supplere SU’en kan man få sig et studiejob, hvilket dog er tidskrævende og dermed kan gå ud over lektierne.

Find Danmarks billigste lån til studerende i listen øverst på siden

Heldigvis findes der et alternativ; Billige lån til studerende, så du kan koncentrere dig om lektierne frem for at skulle sidde på en arbejdsplads. I vores låneoversigt øverst på siden finder du en masse udbydere af lån til studerende, som udbetales inden for få minutter. Lån penge som studerende i form af et hurtigt lån er mere populært, end de fleste sikkert er klar over. Hurtigt lån til studerende giver dig tid dine studier, hvilket jo er det, det hele drejer sig om!

Hvad koster et billigt lån?

Prisen på et billigt lån afhænger naturligvis af lånebeløb, løbetid og renten (ÅOP). Uden nøjagtig at kende disse faktorer, er det ikke muligt at sige, hvad et billigt lån koster. Vi har dog gjort det meget nemt for dig selv at udregne, hvad lånet vil koste, ved at stille vores gratis online låneberegner til rådighed.

Brug ÅOP til at finde billigste lån

ÅOP er det vigtigste nøgletal, når vi snakker muligheden for at finde billigste lån og den billigste kredit på nettet. Hvorfor er ÅOP vigtig? ÅOP står for årlige omkostninger i procent, og nøgletallet fortæller, hvad et lån koster i procent.

Når du kender ÅOP, er det ganske enkelt at sammenligne og finde et billigt lån på ganske få minutter. Alle de billige lån, i vores lånesammenligning øverst på siden, har vist, hvad den respektive ÅOP er.

Lån penge på nettet eller i banken?

Svaret giver næsten sig selv: Hvis du har tid til at vente på et lån i banken, og du har fast ejendom eller en bil, du kan stille som sikkerhed, er det nok billigst at låne i banken.

Men for langt de fleste, der af den ene eller anden årsag har behov for at låne penge (ofte lidt mindre lån), er det altså bare meget nemmere og hurtigere at få et lån på nettet.

Reelt tager de fleste lån mellem 30 sekunder og op til en time at få svar på. Det gælder også, hvis du ansøger om at låne penge midt om natten eller en søndag eftermiddag. Det kan ingen banker eller pengeinstitutter konkurrere med.

Og så skal du ikke stille sikkerhed (pant i noget du ejer) for at låne penge online.

Hvornår et er lån billigt?

Det afhænger faktisk af en række forhold. Her kan du finde låne med renter på under 5% - og faktisk kan du også finde helt gratis lån. Sidstnævnte skal dog tages med det forbehold, at de lånefirmaer, der tilbyder de gratis lån, kun gør det til dit første lån hos dem. Og du skal betale inden 30 dage. Men for mange er det bestemt også en god løsning!

De billige lån her på siden er især fra (men ikke kun) Basisbank, Bank Norwegian, Paymark og L'easy. De har de laveste renter, der findes blandt reelle billige lån online.

Lån penge og spørgsmål

 • Hvor mange penge kan jeg låne?
  Hvis vi alene taler om at låne penge online, er det største lån, der tilbydes i øjeblikket på 400.000 kroner.
 • Hvor kan man låne penge?
  Det skulle gerne fremgå tydeligt af hjemmesiden her: Det kan du her!
 • Hvor kan man låne penge trods RKI?
  Reelt ingen steder! Der er muligvis nogle få undtagelser, men så skal du regne med, at det er så helt ubeskriveligt dyrt at låne penge, at du slet ikke har råd til det!
 • Hvor er det billigst at låne penge?
  Det er generelt billigst at låne penge i sin egen bank, men de siger sjældent ja - derefter er det billigst at låne penge på nettet med et billigt kviklån.
 • Hvorfor kan jeg ikke låne penge?
  Hvis du ikke kan låne penge, kan det skyldes, at du er registreret i RKI, ikke har en indkomst, ikke er gammel nok eller ikke opfylder evt. krav om statsborgerskab i Danmark.
 • Hvor kan jeg låne penge hurtigt?
  Det kan du her på hjemmesiden!
 • Kan jeg låne penge i banken?
  Måske kan du - men du er nødt til at have tålmodighed, for det tager normalt meget lang tid at få et banklån.
 • Kan jeg låne penge?
  Der er kun én måde at finde ud af det på: Ansøg om så mange lån som muligt her på hjemmesiden.
 • Hvad koster det at låne penge?
  Alt lige fra helt gratis lån til renter på flere hundrede procent.
 • Hvor kan man låne penge billigt?
  Det kan du her på hjemmesiden eller hos Kviklån-Info.Dk
 • Hvor kan man låne penge hurtigt?
  Også her på hjemmesiden - eller for eksempel på det kendte og hurtige TRYGT.dk.
 • Kan pensionister låne penge?
  Ja bestemt da! Pensionister har jo en indtægt, der som oftest er høj nok til at kunne låne penge.
 • Hvem kan låne mig penge?
  Alle lånefirmaerne her på siden kan låne dig penge.
 • Hvor er det nemmest at låne penge?
  Her og for eksempel på denne hjemmeside med de nemmeste lån.