Lån penge billigt i 2024

Lån penge online uden sikkerhed og med lave renter i dag, fredag, 23/2
Vil du låne penge billigt? Se oversigt med bilige lånetilbud - altid med nye lån og hurtigt svar

Oversigten viser ikke alle online lån i Danmark. Vi modtager kommission for bevilgede lån. Beskrivelser af lån og services er baseret på en subjektiv vurdering.

Billige lån på 2 minutter

ALLE overflødige og tidskrævende elementer er skåret væk fra den online ansøgningsproces, og dermed kan du ansøge om et billigt lån på bare 2 minutter. Det er dog ikke bare ansøgningsprocessen, der er super hurtig - Svaret på ansøgningen kommer prompte, hvilket vil sige inden for 15-30 sekunder!

Lån med hurtig udbetaling online

Bliver du godkendt til det billige lån, hvilket næsten alle bliver, så vil du opleve super hurtig udbetaling. Og med billigt lån hurtig udbetaling menes der altså RIGTIG hurtig udbetaling! Vi er nede at snakke 1-30 minutter, før pengene står på din konto, hvorfor lånene også kaldes for lynlån. Visse lånefirmaer har dog udbetaling på op til 1-2 hverdage.

Nu er der gang i samfundet igen, og mange vil have et behov for en kredit eller et lån her i 2022. Med de ret lave renter lige nu, er der ikke bedre tidspunkt at se på mulighederne for billige lån.

Udvalgte anmeldelser fra Trustpilot:

Annafinans
4.7 Stjerner fra 68 anmeldelser på Trustpilot

Lånio
4.9 Stjerner fra 221 anmeldelser på Trustpilot

Få vejledning om at låne penge billigt

Er det så i banken åbningstid fra mandag til fredag? Nej, hos visse af lånefirmaerne, som VIVUS.dk, er det også i weekenden og på helligdage ! Om du låner penge lørdag eftermiddag eller midt om natten, vil du stadig opleve at få den samme hurtige udbetaling af lånet.

Vi kan slå fast, at selvom der er tale om at låne penge billigt, slækker det ikke på hverken hastigheden eller andre betingelser. Selv de meget billige lån udbetales meget, meget hurtigere online end banklån gør det.

2 eksempler på prisen på billige lån i dag fredag, 23/2:

Lånebeløb Rentesats Låneeksempel
8.00024,99%Eks.: 8.000 kr. over 12 mdr. Årlig debitorente: 0%. ÅOP: 24,99%. Mdl. ydelse: 750,73 kr. Samlet tilbagebetaling: 9.009 kr. Samlede kreditomk.: 1.009 kr. Beregning er inkl. oprettelsesgebyr: 1.009 kr.
50.0003,5 - 21,9%Samlet kreditbeløb 50.000 kr. Variabel debitorrente 5,90 - 15,20%. ÅOP 6,52 - 15,92%. Etb. omk. 975 kr. Samlet beløb, der skal betales tilbage 62.003 - 81.253 kr.

Ansøg med NemID

Er du godt og grundig træt af den bureaukratiske og yderst langsommelige ansøgningsproces, som vi alle kender fra den fysiske bankverden? Så ansøg om billig lån med NemID på nettet.

Se alle de billige lån i ovenstående oversigt

De af os, der kender til og har prøvet at skulle optage et banklån, kender dette scenarie. Fra du kontakter banken vedrørende et lån, og til du har været hele processen igennem og måske har fået lånet bevilget, der går let en uge eller to. Og det er ikke bare ventetiden, der er drønirriterende, det er i mindst lige så høj grad alle de dokumenter, du skal fremskaffe.

Banken kræver som udgangspunkt:

 • Udførligt budget
 • 3 seneste lønsedler
 • Årsopgørelse

Bare at lægge et budget kan give de fleste grå hår på hovedet, da det ikke bare er noget, du gør på 2 minutter.

Vil du slippe for besværet?

Ja, det vil de fleste vel, og heldigvis er der en nem og hurtig løsning på problemet, nemlig at låne penge billigt online med NemID.

Låne penge billigt online

Der er flere grunde til, at det kan lade sig gøre at låne penge billigt på nettet. Herunder har vi listet de mest indlysende, at du kan få billig lån online:

 • Online låneudbydere har ingen udgifter til fysiske filialer
 • Online låneudbydere har færre medarbejdere og dermed lavere omkostninger
 • Online låneudbydere ønsker nødvendigvis ikke at tjene så meget som bankerne

Dermed er der kun at sige, at lån penge billigt online i stedet for at de fysiske banker ikke får lov til at tjene penge på dig.

Lån med lav rente

Der er ingen tvivl om, at visse billige online lån kan have høje renter. Dog ser vi også flere og flere af disse lån med en ganske lav rente. Hvordan kan det så lade sig gøre? Det er ene og alene konkurrencen, der har bevirket, at flere af disse lån på nettet bliver tilbudt til lav rente, hvilket er ganske glædeligt for låntagerne. Hvem ønsker ikke billig kredit?

Billige lån uden renter

De billigste lån er ikke bare billige, de er rent faktisk gratis og dermed helt uden renter og gebyrer. Hvad er billigere end billig - Det er gratis kredit! Der kommer flere og flere gratis lån på markedet, som vi naturligvis sørger for at vise her på siden.

Lån penge billigt - sammenlign de gode lån

De billige lån uden renter og gebyrer, er gratis i hele 30 dage for alle nye kunder. Det vil med andre ord sige, at du kan låne op til 15.000 kr. gratis og rentefrit i en måned - Det er da et billigt lån, eller rettere Danmarks billigste lån, eller hvad?

Billigt lån til studerende

De fleste af os kender til livet som studerende, hvilket blandt andet indebærer et lavt rådighedsbeløb. Til at supplere SU’en kan man få sig et studiejob, hvilket dog er tidskrævende og dermed kan gå ud over lektierne.

Find Danmarks billige lån til studerende i listen øverst på siden

Heldigvis findes der et alternativ; Billige lån til studerende, så du kan koncentrere dig om lektierne frem for at skulle sidde på en arbejdsplads. I vores låneoversigt øverst på siden finder du en masse udbydere af lån til studerende, som udbetales inden for få minutter. Lån penge som studerende i form af et hurtigt lån er mere populært, end de fleste sikkert er klar over. Hurtigt lån til studerende giver dig tid dine studier, hvilket jo er det, det hele drejer sig om!

Hvad koster et billigt lån?

Prisen på et billigt lån afhænger naturligvis af lånebeløb, løbetid og renten (ÅOP). Uden nøjagtig at kende disse faktorer, er det ikke muligt at sige, hvad et billigt lån koster. Vi har dog gjort det meget nemt for dig selv at udregne, hvad lånet vil koste, ved at stille vores gratis online låneberegner til rådighed.

Brug ÅOP til at finde billigste lån

ÅOP er det vigtigste nøgletal, når vi snakker muligheden for at finde billigste lån og den billigste kredit på nettet. Hvorfor er ÅOP vigtig? ÅOP står for årlige omkostninger i procent, og nøgletallet fortæller, hvad et lån koster i procent.

Når du kender ÅOP, er det ganske enkelt at sammenligne og finde et billigt lån på ganske få minutter. Alle de billige lån, i vores lånesammenligning øverst på siden, har vist, hvad den respektive ÅOP er.

Her er et låneeksempel med ÅOP angivet:

 • Samlet kreditbeløb 240.000 kr.
 • Variabel debitorrente 7 %.
 • ÅOP 7.3 %.
 • Etb. omk. 2.400 kr.
 • Samlet beløb, der skal betales tilbage 252.085 kr.

Lån penge på nettet eller lån uden om banken?

Svaret giver næsten sig selv: Hvis du har tid til at vente på et lån i banken, og du har fast ejendom eller en bil, du kan stille som sikkerhed, er det nok billigst at låne i banken.

Men for langt de fleste, der af den ene eller anden årsag har behov for at låne penge (ofte lidt mindre lån), er det altså bare meget nemmere og hurtigere at få et lån uden om banken.

Reelt tager de fleste online lån mellem 30 sekunder og op til en time at få svar på. Det gælder også, hvis du ansøger om at låne penge midt om natten eller en søndag eftermiddag. Det kan ingen banker eller pengeinstitutter konkurrere med.

Hvornår et er lån billigt?

Det afhænger faktisk af en række forhold. Her kan du finde låne med renter på under 5% - og faktisk kan du også finde helt gratis lån. Sidstnævnte skal dog tages med det forbehold, at de lånefirmaer, der tilbyder de gratis lån, kun gør det til dit første lån hos dem. Og du skal betale inden 30 dage. Men for mange er det bestemt også en god løsning!

De billige lån her på siden er især fra (men ikke kun) Basisbank, Bank Norwegian, Paymark og L'easy. De har de laveste renter, der findes blandt reelle billige lån online.

Billige lån uden sikkerhed

Når du hører udtrykket “Billige lån uden sikkerhed”, så er det ikke din sikkerhed, men långiverens sikkerhed. Det er 100% sikkert, at du nok skal få dine penge, men det er jo ikke 100% sikkert, at långiveren får dem tilbage!

Men det er faktisk ikke alene derfor, at begrebet “billig lån uden sikkerhed” er opstået. Det er i langt højere grad fordi, at du ikke skal stille nogen sikkerhed, garanti eller forsikring for lånet. Og hvad betyder det helt nøjagtigt; Ja, det betyder, at du ikke behøver at eje nogen former for aktiver for at låne penge på nettet.

I ovenstående oversigt finder du billige lån uden sikkerhed og uden renter

Går du i banken for at optage et banklån, så vil de straks himle op om, at de vil have pant i fast ejendom eller i din bil etc. Helt omvendt ser det ud, når du låner penge online, for her er der ingen, der vil have pant eller sikkerhed for deres pengelån.

Sidder du til leje, og ejer du kun en cykel, så kan du stadig låne på samme vilkår som alle andre. Det, at de online lånefirmaer ikke skelner mellem deres kunder, er utrolig flot, og noget som man burde rose dem for.

Billige lån uden krav

Man kan vel nærmest sige, at du låner penge billigt uden krav. For der stilles stort set ingen krav til låntagerne udover et par ganske få og lempelige af slagsen. De få krav er blandt andet:

 • Minimumsalder: 18 år
 • Ingen RKI registrering
 • Dansk statsborgerskab
 • Du skal have NemID

For at låne penge på nettet skal du blot opfylde de 4 enkle krav, og af samme årsag siger man “lån penge uden krav”! Alle kan jo opfylde disse betingelser og låne penge på 2-3 minutter, så der er ingen krav stort set.

Og som vi lige nævner, så tager det ikke mere end et par minutter at låne helt op til 400.000 kr. Lånene kaldes derfor også for “hurtigt lån uden sikkerhed”, fordi det går så hurtigt. Du kender dem måske også som kviklån fra diverse TV-reklamer.

Låneansøgningen er hurtig overstået, men det er godkendelsestiden altså også. Du bliver godkendt på sekunder, og pengene bliver derefter overført til dig på ned til 30 minutter hele døgnet rundt, 24/7. Visse lånefirmaer udbetaler dog på 1-2 hverdage.

Lån penge billigt uden kreditvurdering og ansøgning

Har du prøvet at låne penge i en fysisk bank, så ved du, hvor omfattende en kreditvurdering og ansøgning du skal igennem. Lån penge uden om banken er en helt anden sag, da du kan låne uden kreditvurdering, uden dokumentation og uden ansøgning.

Selv uden kreditvurdering og ansøgning kan du låne penge billigt!

Også i dette tilfælde er NemID din ven, da dette unikke system laver en kreditvurdering af dig helt automatisk og på få millisekunder. Du slipper derfor for at udarbejde et stort og omfattende budget, samt for at vise lønsedler og årsopgørelse.

NemID’et gør så stor en del af arbejdet for dig, at man kan sige, at du kan låne penge ud ansøgning. Det eneste, du i princippet skal gøre, er at indtaste dit navn, adresse og lånebeløb. Lån penge uden ansøgning er vist ikke helt forkert at kalde det.

Nå ja, fik vi sagt, at du også kan låne uden fast indtægt? Nå, men det kan du altså, og det vil sige, at du kan låne penge på kontanthjælp og dagpenge også. Har du ingen indkomst, skal du ikke holde dig tilbage, for der er også masser af lån til dig på understøttelse!

Lånene er stadig billige, selv uden sikkerhed!

Nu skulle man sikkert tro, at når du både kan låne uden sikkerhed og dokumentation, så vil lånene være dyre. Men det er bestemt ikke tilfældet, snarere tværtimod! Billige lån uden sikkerhed findes i ganske store mængder på nettet.

Det lyder måske lidt underligt, men det er utroligt nemt at finde et billigt lån uden sikkerhed. Se bare i ovenstående oversigt hvor du finder nogle af markedets billige lån uden sikkerhed og dokumentation.

Renten starter på blot 3,9%, og det er faktisk billigere end de fleste banker. Heldigvis mærker bankerne også de online låneudbyderes tilstedeværelse, da de ikke længere tjener så mange penge som hidtil. Konkurrence har nu altid været til gavn for forbrugerne, og derfor kan du låne billigt uden sikkerhed og øvrige krav!

Nogle af de bedste online lån

Vi kan føre mange og lange diskussioner om, hvad der gør et lån til et godt online lån. Sagen er, at et godt online lån er et lån, der er nemt at få, til at betale og leveret af en anerkendt og seriøs udbyder. Og du har vores ord på, at det KUN er den slags online lån, vi viser dig her! Med andre ord viser vi de nogle af markedets bedste online lån!

Der er en lang række grunde til, at det er bedst at låne penge online. Rigtig mange danskere har allerede fået øjnene op for de mange fordele, som du i øvrigt ikke får, når du låner penge i banken. Fordelene er blandt andre:

 • Svar på 30 sekunder
 • Pengene udbetalt på 30 minutter og op til 1-2 hverdage
 • Du skal ikke stille sikkerhed
 • Du skal ikke redegøre for, hvad lånet skal bruges til
 • Alt foregår online - du skal ikke sidde ansigt til ansigt med en bankrådgiver
 • Altid åbent for lån penge i weekenden

Disse og en lang række yderligere fordele har gjort online lån til danskernes favoritlån. Lån penge på nettet er allerede en mulighed, fra du fylder 18 år, og du dermed er blevet myndig. Vi viser dig de billige online lån på markedet, som du kan ansøge om nu og her, men tænk dig om og lån ikke mere, end du har brug for.

Du kan også besøge vores partner, der er specialiseret i billige forbrugslån.

Som udgangspunkt vil det altid være billigst at låne penge i banken, men desværre er det en langsom proces. Bankerne har heller ikke åbent om aftenen eller i weekenderne, hvor du har tid. Selvom nogle online lån er ret dyre, findes der også lån på nettet, der kan konkurrere med bankernes renter - og endda uden krav om sikkerhed.

Du kan finde billige lån og kreditter fra blandt andre: Lånio, Coop, Kronelån, Simbo, Folkelånet, L'easy, Anna Finans, Lendmore, KreditNu og mange flere.