Kontakt os

Om os og kontakt os

Invalid Email
2020-10-19_10-18-09

Hvem er Billige-Kviklån.dk?

Billige-kviklån.dk er en online sammenligningsportal for kviklån og andre typer af hurtige online lån. Vores mission er at gøre det nemmere, billigere og mere gennemsigtigt at låne penge på nettet.

Via vores lister, som du finder her på hjemmesiden - for eksempel listen med kviklån - kan du nemt og overskueligt sammenligne de mange tilbud. Derefter kan du vælge det bedste lån til netop dine behov og på få øjeblikke sende din ansøgning.

Vi arbejder konstant på at forhandle gode aftaler på plads med firmaer og banker, der udbyder kviklån og kassekreditter online. Vi viser ikke alle låneudbydere i Danmark i vores oversigt, men vi viser et godt og bredt udsnit af flere af de mest populære og mest velrenommerede.

Vi modtager provision, når du tager et lån her på hjemmesiden, men det er IKKE noget, du betaler for. Det er en sag mellem os og lånefirmaet alene.

Anbefaling

Vi vil her hos Billige-kviklån.dk kraftigt opfodre til, at du kun optager et kviklån, hvis din økonomi kan bære det. Det er nemt og hurtigt at optage et lån online, og derfor er det ikke alle låntagere, som kigger deres økonomi i sømmene inden.

Vores anbefaling er, at du får lagt et budget, så du kender dit månedlige rådighedsbeløb. Når du kender dit månedlige rådighedsbeløb, ved du, om din økonomi er sund nok til at kunne betale afdrage på kviklånet eller forbrugslånet.

OBS: Har du allerede optaget et kviklån, som du måske har fortrudt, så husk at du har 14 dages fortrydelsesret.

Vil lånefirmaet ikke acceptere, at du ønsker at fortryde dit pengelån, eller føler du dig på andre måder uretfærdigt behandlet, kan du kontakte en af nedenstående instanser.