Lån penge i weekenden

Udbetaling af lån weekend -  lørdag og søndag, døgnet rundt i dag tirsdag, 26/3/19

Udbetaling af lån i hele weekenden - døgnet rundt: Her er de kviklån og kassekreditter, du kan ansøge og få udbetalt i weekenden. Lørdag, søndag eller helligdage: Få dit kviklån på maks. 1 time! Weekendlån er en service fra os til dig! Skjul
Læs mere

Så lang tid tager det: 30 minutter.

Hvordan får man penge udbetalt i weekenden

 1. Ansøg om et lån

  Vælg et af de lån, du ser herover. Udfyld ansøgning.

 2. Få svar på lån

  I løbet af mellem 10 sekunder og 10 minutter har du svar på dit weekend lån.

 3. Godkend

  Godkend låneaftalen, du får fremsendt på skærmen eller via e-mail.

 4. Få penge udbetalt

  I løbet af mellem 30 minutter og 2 timer modtager du penge på din konto – lørdag, søndag og helligdage!

Lån penge i weekenden er et relativt nyt fænomen, men noget der i stadig stigende grad bliver mere og mere populært. Der er stadig mange, der faktisk ikke er bevidste om, at man også kan få udbetaling af lån i weekenden.

At låne penge online og få dem udbetalt 24 timer i døgnet - året rundt - lyder måske lidt overdrevet. Det er ikke desto mindre en realitet, og det er nemmere og hurtigere end nogensinde før!

Sådan foregår udbetaling af lån i weekenden på en lørdag eller en søndag:

Udbetaling af lån i weekenden

Det kære NemID, som er blevet allemandseje, er hele nøglen til at det låne penge og også få dem udbetalt i weekenden. Takket være teknologien bag NemID’et kan alle nu låne penge også i weekenden og få lån udbetaling weekend.

Få SMS lån i weekenden hvis du er fyldt 18 år

Tidligere var det også muligt at ansøge om et weekend lån, men man kunne bare ikke få det udbetalt. Tiderne er nu skiftet, så ansøgningsprocessen inklusiv udbetalingen af lånet ikke tager mere end få minutter.

Lån udbetaling weekend foregår således:

 1. Du indtaster navn, adresse og alder
 2. Du indtaster ønskede lånebeløb og løbetid
 3. Du underskriver lånedokumentet med dit NemID og venter få sekunder på svar
 4. Bliver du godkendt, udbetales pengene inden for 30 minutter, også i weekenden!

Dit NemID er altså det, der gør, at du kan blive kreditvurderet (om du står i RKI) på sekunder og få lånet udbetalt på minutter. Ved at underskrive låneaftalen med NemID’et giver du systemet adgang til at udbetale lånet direkte til din bankkonto. Af denne årsag går udbetaling af SMS lån i weekenden med lynets hast.

Lån penge om lørdagen

Det er altid rart at kunne låne penge, men at låne penge om lørdagen med udbetaling straks er rigtig rart. Hvad er en weekend, hvis ikke man har penge på lommen? Det er svært at foretage sig spændende ting med vennerne, uden det koster noget.

Tænk ikke længere på, om du har råd eller ej. For med kviklån udbetaling lørdag kan du altid få råd, hvis altså du vil! Lån 500 kr. i weekenden eller lån 5000 kr., det er helt op til dig, og det bedste er, at lånet er gratis på nettet.

Første lån er gratis uden renter og gebyr i 30 - 60 dage, hvis du er ny kunde. Så ikke nok med at du kan låne penge om lørdagen, du kan også låne dem gratis! Hvis du står en lørdag og ønsker et gratis lån, så kig på VIVUS.dk, NUPP.dk, Lendon.dk, Ferratum.dk eller Simbo.dk.

Alle disse låneudbydere tilbyder rentefrie lån i 30 dage og helt op til 60 dage om lørdagen eller hvilken som helst anden dag. Men det er da lidt lækkert at vide, at du kan få udbetaling af lån lørdag, og så er lånet til og med gratis!

Lån penge på en søndag

Søndag er ingen undtagelse, når det drejer sig om at låne penge og også få dem udbetalt med det samme. Kviklån udbetaling søndag foregår på præcis samme måde som lån om lørdagen.

Den eneste forskel, på at låne penge på en søndag kontra på en lørdag, er vel nærmest formålet med lånet. Om lørdagen skal lånet måske bruges til fest og lir, hvorimod pengene skal bruges på afslapning om søndagen.

Kviklån udbetaling søndag på få minutter

At optage kviklån med udbetaling søndag kan være for at give sig selv lidt selvforkælelse. Har du været i byen om lørdagen, trænger du måske til et lille spa-ophold med massage og ren velvære. Måske vil du også bare ned på den lokale café med vennerne og en tur i biografen efterfølgende.

Det korte af det lange er, at hvis du vælger at låne penge på en søndag, så er det op til dig hvad og hvornår. Når du får udbetaling af kviklån søndag (og en hvilken som helst anden dag), er der ingen, der blander sig i formålet. Du kan altså bruge pengene på præcis det, du ønsker dig.

Lån i weekenden

Lån penge i weekenden, om lørdagen eller om søndagen, eller lån penge døgnet rundt. Alt er muligt, hvis du ønsker SMS lån udbetaling med det samme. SMS lån penge samme dag hvis du er fyldt 18 år, og du ikke er registreret i RKI. Lån fra 500 kr. også i weekenden og helt op til 400.000 kr. med udbetaling på 24 timer i døgnet (24/7).

Det er helt suverænt at man kan finde de lån der udbetales i weekenden. Nogle gange får man jo ikke lige planlagt budgettet, og er det lørdag, fest i gaden og tom tegnebog - ja så er det fedt, jeg kan hoppe ind til jer og finde et lån, der både er til at betale og som udbetales både lørdag og søndag. Tak for fin service!

Morten Blødstrup