Lån penge i weekenden

Nogle lån: Udbetaling af lån i weekenden - lørdag og søndag, døgnet rundt i dag fredag, 23/2
Kredit NU udbetaler straks: Weekend fra kl. 10.00 – 20.00


Oversigten viser ikke alle online lån i Danmark. Vi modtager kommission for bevilgede lån. Beskrivelser af lån og services er baseret på en subjektiv vurdering.

Kan man låne i weekenden?

Langt de fleste udbydere af online lån og de populære kassekredit lån har åbent både lørdag og søndag samt helligdage. Det betyder, at du kan både ansøge om, få bevilget og få udbetalt penge i weekenden! Nogle lån endda på så kort tid som under 15 minutter!

For eksempel udbetales disse lån lørdag, søndag og helligdage:

 • Kronelån
 • KreditNu
 • Simbo
Læs mere om:
  Add a header to begin generating the table of contents
  Långiver Udbetaler
  SimboLørdag & Søndag 24/7
  KronelånLørdag & Søndag 24/7
  KreditNULørdag & Søndag 10 til 22
  VivusLørdag & Søndag 24/7

  Jeg skulle bruge et lån i en fart her lørdag den 7. september til en ny vaskemaskine, da den gamle døde. Nu var gode råd dyre, som man siger. Jeg googlede efter "Lån udbetalt i weekenden" og fandt jer. Og cirka halvanden time senere havde jeg pengene 🙂 TAK!!!!
  Birthe B. Andersen 08/09/19
  Søndag formiddag og så kom et tilbud på en computer jeg MÅTTE have. Men jeg skule slå til samme dag og der var 2 uger til lønningsdag. Jeg søgte på Google og fandt Billige Kviklån. Søgte om et lån, fik svar på 2 minutter og havde pengene inden frokost. Det var endda et gratis lån for jeg betalte det hele tilbage 2 uger senere. Flot, nemt og smart!
  Mogens Rafn 01/06/19
  Det er helt suverænt at man kan finde de lån der udbetales i weekenden. Nogle gange får man jo ikke lige planlagt budgettet, og er det lørdag, fest i gaden og tom tegnebog - ja så er det fedt, jeg kan hoppe ind til jer og finde et lån, der både er til at betale og som udbetales både lørdag og søndag. Tak for fin service!
  Morten Blødstrup 16/12/18

  Lån penge i weekenden er et relativt nyt fænomen, men noget der i stadig stigende grad bliver mere og mere populært. Der er stadig mange, der faktisk ikke er bevidste om, at man også kan få udbetaling af lån i weekenden.

  At låne penge online og få dem udbetalt 24 timer i døgnet - året rundt - lyder måske lidt overdrevet. Det er ikke desto mindre en realitet, og det er nemmere og hurtigere end nogensinde før!

  Sådan foregår udbetaling af lån i weekenden på en lørdag eller en søndag:

  Få udbetalt kviklån i weekenden

  Det kære NemID, som er blevet allemandseje, er hele nøglen til at det låne penge og også få dem udbetalt i weekenden. Takket være teknologien bag NemID’et kan alle nu låne penge også i weekenden og få lån udbetaling weekend.

  Få SMS lån i weekenden hvis du er fyldt 18 år

  Tidligere var det også muligt at ansøge om et weekend lån, men man kunne bare ikke få det udbetalt. Tiderne er nu skiftet, så ansøgningsprocessen inklusiv udbetalingen af lånet ikke tager mere end få minutter.

  Lån udbetaling weekend foregår således:

  1. Du indtaster navn, adresse og alder
  2. Du indtaster ønskede lånebeløb og løbetid
  3. Du underskriver lånedokumentet med dit NemID og venter få sekunder på svar
  4. Bliver du godkendt, udbetales pengene inden for 30 minutter, også i weekenden!

  Dit NemID er altså det, der gør, at du kan blive kreditvurderet (om du står i RKI) på sekunder og få lånet udbetalt på minutter. Ved at underskrive låneaftalen med NemID’et giver du systemet adgang til at udbetale lånet direkte til din bankkonto. Af denne årsag går udbetaling af SMS lån i weekenden med lynets hast.

  Lån penge om lørdagen

  Det er altid rart at kunne låne penge, men at låne penge om lørdagen med udbetaling straks er rigtig rart. Hvad er en weekend, hvis ikke man har penge på lommen? Det er svært at foretage sig spændende ting med vennerne, uden det koster noget.

  Tænk ikke længere på, om du har råd eller ej. For med kviklån udbetaling lørdag kan du altid få råd, hvis altså du vil! Lån 500 kr. i weekenden eller lån 5000 kr., det er helt op til dig, og det bedste er, at lånet er gratis på nettet.

  Første lån er gratis uden renter og gebyr i 30 - 60 dage, hvis du er ny kunde. Så ikke nok med at du kan låne penge om lørdagen, du kan også låne dem gratis! Hvis du står en lørdag og ønsker et gratis lån, så kig på VIVUS.dk, Ferratum.dk eller Simbo.dk.

  Alle disse låneudbydere tilbyder rentefrie lån i 30 dage og helt op til 60 dage om lørdagen eller hvilken som helst anden dag. Men det er da lidt lækkert at vide, at du kan få udbetaling af lån lørdag, og så er lånet til og med gratis!

  Lån penge på en søndag

  Søndag er ingen undtagelse, når det drejer sig om at låne penge og også få dem udbetalt med det samme. Kviklån udbetaling søndag foregår på præcis samme måde som lån om lørdagen.

  Den eneste forskel, på at låne penge på en søndag kontra på en lørdag, er vel nærmest formålet med lånet. Om lørdagen skal lånet måske bruges til fest og lir, hvorimod pengene skal bruges på afslapning om søndagen.

  Kviklån udbetaling søndag på få minutter

  At optage kviklån med udbetaling søndag kan være for at give sig selv lidt selvforkælelse. Har du været i byen om lørdagen, trænger du måske til et lille spa-ophold med massage og ren velvære. Måske vil du også bare ned på den lokale café med vennerne og en tur i biografen efterfølgende.

  Det korte af det lange er, at hvis du vælger at låne penge på en søndag, så er det op til dig hvad og hvornår. Når du får udbetaling af kviklån søndag (og en hvilken som helst anden dag), er der ingen, der blander sig i formålet. Du kan altså bruge pengene på præcis det, du ønsker dig. Husk i øvrigt at du kan låne penge uden sikkerhed, når du optager kviklån i weekenden.

  Lån i weekenden

  Lån penge i weekenden, om lørdagen eller om søndagen, eller lån penge døgnet rundt. Alt er muligt, hvis du ønsker SMS lån udbetaling med det samme. SMS lån penge samme dag hvis du er fyldt 18 år, og du ikke er registreret i RKI. Lån fra 500 kr. også i weekenden og helt op til 400.000 kr. med udbetaling på 24 timer i døgnet (24/7).

  Udbetaling på helligdage også

  Når vi snakker om udbetaling af lån 24/7, 365 dage om året, så gælder det naturligvis også lån på helligdage. Og når det kommer til helligdage, så er Danmark et af de lande i Europa med rigtig mange af slagsen. Lån penge på en helligdag hvor du ovenikøbet kan få udbetaling samme dag.

  • Påske
  • Pinse
  • Jul
  • Nytår
  • Store Bededag
  • Kristi Himmelfartsdag
  • Grundlovsdag

  Står du og mangler penge på en af ovenstående helligdage, så vælger du blot en af ovenstående lånefirmaer eller gå til oversigt!