Gratis lån

Her kan du få et gratis lån i enten 30 eller 60 dage - og penge udbetalt med det samme onsdag, 22/5/19 !

Antal lån udbetalt det sidste døgn:

0 lån

Procent ansøgninger GODKENDTE i dag:

0%

Hvorfor er det gratis lån?

Firmaerne tilbyder det første lån gratis for at få dig som kunde – ganske enkelt.

Hvor meget kan jeg låne gratis?

Det afhænger af det gratis lån, du vælger – men typisk op til 6.000 kr.

Hvor længe er et lån gratis?

Det afhænger af det valgte lån. Nogle tilbyder 30 dages gratis lån – og andre tilbyder 60 dages gratis lån.

Er det risikabelt at tage et gratis lån?

På ingen måde. Du skal blot betale tilbage som aftalt. Hvis du ikke betaler tilbage, løber der renter på efter de 30 eller 60 dage som på ethvert andet lån.

Gratis lån hurtigt

Udnyt tilbud på gratis lån

Som forbruger kan du lige så godt udnytte de muligheder, den store konkurrence på lånemarkedet giver dig! Med 5 forskellige udbydere af disse rentefrie lån kan du principielt optage et lån på 30 dage eller 60 dage hos hver af dem på skift - helt gratis.

Du skal blot sikre, at du betaler tilbage indenfor den aftalte tid, og du skal ikke betale én krone mere tilbage, end du har lånt. At kunne optage rentefrit lån er relativt nyt, og det skyldes ene og alene den skærpede konkurrence. Lån uden renter og gebyr er kommet for at blive, så har du ikke brug for penge i dag, så venter du bare med at låne.

Lån penge gratis hos VIVUS.dk, NUPP.dk, Simbo.dk, Ferratum.dk eller Turbolån.dk, 24/7, døgnet rundt, med udbetaling med det samme. Hurtig udbetaling er altså på under 30 minutter, hvad enten vi snakker nat, dag, weekender eller helligdage!

Dine fordele ved rentefri lån

Når de forskellige lånefirmaer er i skarp konkurrence, er det dig, der er vinderen. Det er du fordi, långiverne kæmper om at give dig de allerbedste tilbud og muligheder. Det ses for eksempel i de rentefrie lån, du finder her på siden: Udnyt dem! Betal tilbage indenfor aftalt tid, og dit kviklån er uden renter og gebyrer!

Du kan i øvrigt finde endnu flere af slagsen hos vores partner her.