Hurtigt lån uden sikkerhed

Lån penge uden sikkerhed, kreditvurdering eller øvrige krav i dag onsdag, 12/12/18

Hvad betyder det i grunden, at du kan optage hurtigt lån uden sikkerhed? Og hvad tænker du, når du hører, at du kan låne penge uden kreditvurdering, dokumentation, eller krav? Ja, det gennemgår vi herunder, da det jo snart er halvdelen af Danmarks befolkning, der låner penge online. Af samme grund, er det vigtig viden for rigtig mange, hvilke og hvor mange fordele der er ved at låne penge på nettet.

Lån penge uden sikkerhed

lån penge uden sikkerhedNår du hører udtrykket “Lån penge uden sikkerhed”, så er det ikke din sikkerhed, men långiverens sikkerhed. Det er 100% sikkert, at du nok skal få[ dine penge, men det er jo ikke 100% sikkert, at långiveren får dem tilbage!
Men det er faktisk ikke alene derfor, at begrebet “lån uden sikkerhed” er opstået. Det er i langt højere grad fordi, at du ikke skal stille nogen sikkerhed, garanti eller forsikring for lånet. Og hvad betyder det helt nøjagtigt; Ja, det betyder, at du ikke behøver at eje nogen former for aktiver for at låne penge på nettet.

Går du i banken for at optage et banklån, så vil de straks himle op om, at de vil have pant i fast ejendom eller i din bil etc. Helt omvendt ser det ud, når du låner penge online, for her er der ingen, der vil have pant eller sikkerhed for deres pengelån.

Sidder du til leje, og ejer du kun en cykel, så kan du stadig låne på samme vilkår som alle andre. Det, at de online lånefirmaer ikke skelner mellem deres kunder, er utrolig flot, og noget som man burde rose dem for.

Lån penge uden krav

Man kan vel nærmest sige, at du låner penge uden krav. For der stilles stort set ingen krav til låntagerne udover et par ganske få og lempelige af slagsen. De få krav er blandt andet:

  • Minimumsalder: 18 år
  • Ingen RKI registrering
  • Dansk statsborgerskab
  • Du skal have NemID

For at låne penge på nettet skal du blot opfylde de 4 enkle krav, og af samme årsag siger man “lån penge uden krav”! Alle kan jo opfylde disse betingelser og låne penge på 2-3 minutter, så der er ingen krav stort set.

Og som vi lige nævner, så tager det ikke mere end et par minutter at låne helt op til 400.000 kr. Lånene kaldes derfor også for “hurtigt lån uden sikkerhed”, fordi det går så hurtigt. Du kender dem måske også som kviklån fra diverse TV-reklamer.

Låneansøgningen er hurtig overstået, men det er godkendelsestiden altså også. Du bliver godkendt på sekunder, og pengene bliver derefter overført til dig i løbet af 30 minutter hele døgnet rundt, 24/7.

Lån penge uden kreditvurdering og ansøgning

Har du prøvet at låne penge i en fysisk bank, så ved du, hvor omfattende en kreditvurdering og ansøgning du skal igennem. Lån penge uden om banken er en helt anden sag, da du kan låne uden kreditvurdering, uden dokumentation og uden ansøgning.

Også i dette tilfælde er NemID din ven, da dette unikke system laver en kreditvurdering af dig helt automatisk og på få millisekunder. Du slipper derfor for at udarbejde et stort og omfattende budget, samt for at vise lønsedler og årsopgørelse.

NemID’et gør så stor en del af arbejdet for dig, at man kan sige, at du kan låne penge ud ansøgning. Det eneste, du i princippet skal gøre, er at indtaste dit navn, adresse og lånebeløb. Lån penge uden ansøgning er vist ikke helt forkert at kalde det.

Nå ja, fik vi sagt, at du også kan låne uden fast indtægt? Nå, men det kan du altså, og det vil sige, at du kan låne penge på kontanthjælp og dagpenge også. Har du ingen indkomst, skal du ikke holde dig tilbage, for der er også masser af lån til dig på understøttelse!

Også billige lån uden sikkerhed!

Nu skulle man sikkert tro, at når du både kan låne uden sikkerhed og dokumentation, så vil lånene være dyre. Men det er bestemt ikke tilfældet, snarere tværtimod! Billige lån uden sikkerhed findes i ganske store mængder på nettet.

Det lyder måske lidt underligt, men det er utroligt nemt at finde et billigt lån uden sikkerhed. Se bare i ovenstående oversigt hvor du finder nogle af markedets billigste lån uden sikkerhed og dokumentation.

Renten starter på blot 3,9%, og det er faktisk billigere end de fleste banker. Heldigvis mærker bankerne også de online låneudbyderes tilstedeværelse, da de ikke længere tjener så mange penge som hidtil. Konkurrence har nu altid været til gavn for forbrugerne, og derfor kan du låne uden sikkerhed og øvrige krav!